Witam, od piątku mam problem z aplikacją Facebook Messenger. Nie mogę podłączyć mojego konta i cyklicznie przychodzi mi mail z błędem. Ktoś coś wie na ten temat i mógłby pomóc ? Pozdrawiam
Upewnię się tylko: aplikacja umożliwia konfigurację kont typu STRONA. Rozumiem że nie próbujesz skonfigurować profilu prywatnego?
Wcześniej wszystko hulało, skonfigurowana była strona, nie prywatne konto. Kilka razy aplikacja była wypróbowana, bo sporo klientów korzystało z tej opcji, a teraz błąd i nic nie mogę z tym zrobić.
@akruu sprawdź proszę działanie aplikacji w chwili obecnej. Zgłosiliśmy to do programistów (sklep) i monitorujemy temat.
@akruu czy zgłaszane błędy aplikacji nadal u Ciebie występują? Póki co ustawiam temat jako rozwiązany z uwagi na brak odzewu po ostatnim naszym feedbacku.
Informacja handlowa: Crertyfikat SSL zapewnia ochronę danych na stronie WWW a także szyfruje połączenie pocztowe. Wpływa on pozytywnie na wynik wyszukiwania strony w Google oraz może być konieczny do uruchomienia i działania niektórych aplikacji, także sklepu internetowego. Pamiętaj także o bezpieczeństwie urządzeń mobilnych: Sprawdź aktualną ofertę certyfikatów: oferta certyfikaty SSL Sprawdź aktualne promocje na hosting WWW: oferta hosting WWW, domeny i poczty e-mail Zabezpiecz urządzenie mobilne oprogramowaniem anty malware: bezpieczeństwo urządzeń mobilnych