Dzień dobry. Czy był już poruszany temat dodawania grafiki do głównego menu sklepu? Chodzi o górny pasek. Chciałbym, aby na lewo od każdego tekstu w menu głównym była jeszcze nieduża grafika/ikona. Grzegorz
Witam ponownie. Znalazłem temat o zaawansowanej edycji skórki i jakoś udało się dodać grafikę do elementu a.headlink1 Dodałem styl: background-image: url(adres grafiki); background-repeat: no-repeat; background-position: left; background-size: inherit; Mam dodatkowe pytanie, czy da się zrobić, aby rozmiar grafiki w tej sekcji zmniejszał się wprost proporcjonalnie do rozmiaru oka? W przeglądarkach na full screen wszystko wygląda prawidłowo, ale jak zmniejszy się okno o jakieś 50% to grafika zaczyna nachodzić na tekst. Ok udało się, dodałem padding-left: 23px; teraz tekst zawsze będzie 23px od krawędzi
A nie wiem, może i lepiej. Nie znam się na tym, a czego nie wiem, staram się dowiedzieć Może jakaś podpowiedź?:>
popatrz sobie na to: http://krasimirtsonev.com/blog/article/CSS-before-and-after-pseudo-elements-in-practice jest tu dość dobrze pokazane i raczej nie ma sensu pisać jeszcze raz, jakbyś czegoś nie wiedział napisz może jakoś niedługo znowu się tu pojawię