Cześć, chciałam zapytać w jaki sposób poprawnie używać skryptu Scroll Reveal, który ma mi posłużyć do animacji ikon w boxie "dlaczego warto nas wybrać" w integracjach własnych ->nagłowek head wklejam instalke: <script src="bower_components/scrollreveal/dist/scrollreveal.min.js"></script> poźniej również w integracjach własnych w okienku przed zamknięciem body wklejam wskazanie co ma byc animowane i właściwości: <script> window.sr = ScrollReveal(); sr.reveal('h2, p', { reset: true, delay: 300 }); </script> to tak testowo wpisałem jeśli chodzi o h2 i p bo w rozumieniu wszystko co jest tym znacznikiem powinno się pojawiać po najechaniu myszką. no i po wielu kombinacjach nie działa. Może ktoś ma pomysł jak ten skrypt prawidłowo zainstalować i używać? Próbowałem także box z ikonami umieszczony w module na stronie głównej nazwać jako id icon i podpiąć to tak: sr.reveal('.icon', { reset: true, delay: 300, distance: 0 }); jak narazie kilka prób i kombinowania, bez skutecznie. Może ktoś coś, napewno się innym przyda bo to extra skrypt;-) Pozdrawiam Paula
Cześć Grzesiek, dzięki za odpowiedź;-) Co do ikon to teraz mam tam zainstalowane efekty hover, a chciałabym aby skrypt o którym mowa powodował żeby ikony w momencie kiedy są w zasięgu wzroku pojawiały się lub podskakiwały. Pozdrawiam Paula
Po pierwsze wszystko co umieszczasz w sklepie jako js umieszczasz we własnym css lub na serwerze ftp sklepu z odwołaniem mającym pełną ścieżkę do pliku. Jeśli umieszczasz we własnym css to umieszczasz tam wszystko pomiędzy znacznikami script.