Mam kilka pytań jak coś zrobić. 1. Chcę zmienić pasek menu tak żeby na komórce był w kolorze a w wersji na komp przeźroczysty.. nie wychodzi mi za pomocą media - nie potrafię napisać prawidłowo kodu. 2. denerwujący jest ten wąski paseczek który na zrzucie wersji mobilnej zaznaczyłam strzałką, jak go usunąć. 3. Jak zmienić kolor ikon w menu mobilnym? 4. Jak zrobić żeby w telefonie się wyświetlał moduł widoczny na załączniku nr 4 w takim samym układzie jak na większych urządzeniach. Nie chcę żeby zdjęcia szeregowały się w pionie. Szukałam na forum i albo gapa jestem albo nie ma na te tematy nic. adres mojego sklepu www.pphjustyna.pl
pomijając, że sam sklep wygląda strasznie, czy poradziłaś sobie z tymi rzeczami? jeśli chodzi o kolor ikon w menu mobilnym to: Code: @media screen and (max-width: 767px) { .rwd .menu .innermenu li a { color: red !important; } }
Część już ogarnęłam. Co do wyglądu mam świadomość że kuleje i to mocno.. Wcześniejszą wersję w innej skórce miałam znośną a do rwd jakoś nie mam czasu przysiąść i nie mam na nią pomysłu. Technicznie staram się ogarnąć i liczę na to, że pomysł się pojawi. Może jakieś sugestie i pomysły? Punktu 4. nie rozgryzłam " Jak zrobić żeby w telefonie się wyświetlał moduł widoczny na załączniku nr 4 w takim samym układzie jak na większych urządzeniach. Nie chcę żeby zdjęcia szeregowały się w pionie."