Szanowni forumowicze , mam problem z wersją mobilną strony . Chciałbym aby menu kategorii było zawsze widoczne u góry a produkty ponieżej . Teraz po kliknięciu na kategorię zjeżdża automatycznie w dół i u góry pojawiają się produkty . Widziałem rozwiązanie problemu w jakimś wątku ale mnie niestety to nie działa. Strona to www.bagazniki.pl/mobile Czy da się jakoś wykonać aby produkty były cały czas poniżej wyboru kategorii . Dziękuje za pomoc . Pozdrawiam Marek
Obecny wygląd strony jest klasyczny, sugeruję zmienić szablon na RWD, ponieważ witryna mobilna będzie praktycznie wyglądać tak samo na urządzeniach mobilnych oraz wersji standardowej.
@Bagazniki.pl https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/wlaczyc-responsywna-wersje-sklepu-internetowego-click-shop Szablon RWD ma tą przewagę, że masz od razu szablon dla sklepu jak i dla jego wersji mobilnej. Jest prostszy, łatwiejszy w obsłudze i tak naprawdę jego edycja od razu wpływa na wygląd PC jak i mobile. To może być naprawdę dobra inwestycja. Typowa mobilna wersja sklepu którą pokazałeś wyżej, to stare rozwiązanie od którego niebawem odejdziemy całkiem. Odpowiedź brzmi więc: modyfikacja była by dosyć skomplikowanym procesem o ile w ogóle niemożliwym do wykonania, do tego niekorzystnym z punktu widzenia oczekiwania klientów jak i zmian jakie zachodzą w budowie stron WWW. Nie obraź się, ale to pomysł bez przyszłości. Jeśli miałbyś pytania, pisz lub skontaktuj się z BOK przez telefon, wybierając temat rozmowy: sklep internetowy. Połączysz się od razu z zespołem e-commerce.