ROZWIĄZANE Menu w nagłówku

Dyskusja w 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' rozpoczęta przez użytkownika Projekt22, 22 Lipiec 2016.

1. Projekt22

Projekt22 Bywalec

Docenione treści:
    0
    Witam,

Chciałbym aby menu na mojej stronie zanjdowało się w nagłówku. Całość udało mi się zrobić lecz elementy menu znajdują się w lewej jego części, a ja chciałbym aby te elementy roziągnięte były po całej szerokości.

Adres mojej strony to http://foxmax24.eu/

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    Wystawiłem na to zgłoszenie FEEDBACK-696. Poczekamy na odpowiedź o ile ktoś z obecnych nie uprzedzi mnie.

3. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    @Projekt22 dodaj do własnego stylu CSS w sklepie poniższy kod, zamiast XX wpisz odpowiednią ilość pikseli (sugerujemy metodę prób i błędów):
    Kod:
    .menu .innermenu .menu-list
    { padding-left: XX px;}

4. Projekt22

Projekt22 Bywalec

Docenione treści:
    0
    Temat nie rozwiązany wcale. Nie daje to zupełnie nic. Wydaje mi się że nie dało się tam pomylić

5. Mariusz

Docenione treści:
    302
    Póki co sugerujemy ustawić odpowiedni margines/padding z lewej, aby wyśrodkować menu. Jeśli znajdziemy inne rozwiązanie, to napiszę tutaj w temacie.

6. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    Kod:
    .menu .innermenu .menu-list
    { padding-left: 100px;}
    Zobacz czy wartość + PX masz razem, bez spacji tak jak w przykładzie. Bo zapewne tu leży błąd.

7. Mariusz

Docenione treści:
    302
    Otrzymałem potwierdzenie, że kod CSS jest poprawny i działa prawidłowo - nasi specjaliści od sklepu Click Shop dodali ten kod w poprawnej formie do "Własny styl CSS" i wszystkie elementy, o które chodziło, zostały przesunięte. Ustawiam temat jako rozwiązany.

Poleć forum znajomym