ROZWIĄZANE modyfikacja strony głównej

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika Ilona, 26 Lipiec 2016.

1. Ilona

Ilona Stały bywalec

Docenione treści:
    1
    chciałabym na stronie głównej sklepu (mrslim.eu) pod głównym sliderem wstawić trzy aktywne banery, kierujące do trzech różnych podstron

coś jak w szablonie http://click-szablon45.home.pl/
    choć nie wymagam aż tak zaawansowanej opcji jaką jest jego pomniejszanie się po najechaniu ;)

można to jakoś przewalczyć?

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    Najprościej wstawić w sekcji Konfiguracja --> Wygląd --> Aktywny styl graficzny --> Moduły, nowy moduł bezpośrednio na górnej belce (zobaczysz dostępne pola do wstawiania modułów). W pustym module stosując np. html tworzysz czy to tabelę czy po prostu obrazki z linkami (wstawiasz obraz, zaznaczasz go i klikasz dodaj hiperłącze z linkiem np. do kategorii).

@growworld.pl ma coś takiego w swoim sklepie, też z płatnego szablonu. Nie mam takiej "teoretycznej" możliwości aby Ci ten kod wyciągnąć, ale jak coś trafię pomocnego, postaram się tu dodać. Nie mniej najprościej rozwiązać to właśnie takim modułem z tabelą bez ramek i np. 3 obrazki.

3. Ilona

Ilona Stały bywalec

Docenione treści:
    1
  4. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    @Ilona growworld ma płatny szablon, który też ma takie menu. Składa się on z części modułu, własnego stylu CSS i własnego kodu JS. Zajrzyj do PW, podesłałem Ci coś :)

Poleć forum znajomym