ROZWIĄZANE Pole "Deklarowana data wysyłki" na liście zamówień

Discussion in 'Panel sklepu' started by PapaZuluAT, Oct 17, 2016.

1. PapaZuluAT

PapaZuluAT Spryciarz

Witam,
    po ostatniej aktualizacji systemu pole Deklarowana data wysyłki w na liście zamówień strasznie mnie irytuje. Pojawia się z pewnym opóźnieniem już po załadowaniu całej listy zamówień i przesuwa całą zawartość w dół - zwykle wtedy, kiedy już klikam w wybrane przeze mnie zamówienie. To się oczywiście kończy tym, że wchodzę nie w to zamówienie, które wybrałem. Cofam się więc do listy i zaczynam od początku. No ostatnio się trochę powstrzymuję od szybkiego klikania i czekam na to "pole". :)
    Można to jakoś poprawić, żeby to pole ładowało się z całą stroną i nie przesuwało zawartości strony w dół?

pozdrawiam
    Wojciech

2. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Wysłałem zapytanie/sugestię o możliwość przyśpieszenia ładowania tego formularza w taki sposób, aby wyeliminować takie sytuacje jak opisana przez Ciebie. Dam znać jak otrzymam odpowiedź w ramach wystawionego zapytania QA-31910.

3. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

@PapaZuluAT wyczyściliśmy co się dało w cache Twojego sklepu, wykonaliśmy również pewne zmiany w konfiguracji serwera po stronie naszej administracji i zamówienia powinny już się szybciej ładować :)

Share This Page