Witam. Testuje funkcje Click Shopa,ponieważ jestem zainteresowana jego kupnem,ale mam pewien problem i nie potrafię go sama rozwiązać i nie mogę znaleźć na ten temat informacji.Mianowicie.. Kiedy wchodzę w listę produktów wyswietla mi sie po kolei kilka produktów na stronie. Jest zdjęcie-nazwa produktu-cena-dodaj do koszyka-zobacz wiecej. Chciałabym dodac opcję wyboru rozmiaru i koloru w tym miejscu od razu pod produktem pod zdjęciem. Aby było to w takiej kolejności zdjęcie-nazwa produktu-cena-rozmiar-kolor-dodaj do koszyka-zobacz więcej. Aby klient nie musiał klikać na zdjęcie, wchodzić w kartę produktu. Tylko od razu mógł wybrać rozmiar i kolor produktu i dodać go do koszyka.
@TheL nie mogę tego znaleźć ale czy przypadkiem gdzieś w wątkach nie przewinęło się już takie pytanie? Chyba że błędnie mylę z gwiazdkami (oceną produktu). Edit: to chyba ten wątek, ale nie był rozwiązany: https://forum.home.pl/threads/kolory-do-wyboru-pod-zdjeciem-na-liscie-produktow.1945/#post-12925 @gabiec.pl coś w temacie chcecie/możecie dodać?