W TRAKCIE PRODUKTY GRATIS dodawane przy zakupach w sklepie Click Shop

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika Wezyr, 11 Kwiecień 2017.

1. Wezyr

Wezyr Zaglądacz

Docenione treści:
    0
    Witam,

Chcę się dowiedzieć jak podczas składania zamówienia klient mógłby dobrać sobie jakieś produkt gratis bądź tak jak widać na zdjęciu pokazanie, że są one do wyboru i należy wpisać ich nazwy w wiadomości lub uwadzę. Bardzo proszę o pomoc. Pilne! NP: Jeśli ktoś kupi 5 szuk czegos to 1 jest graatis. 10 sztuk 2 gratis itp.

Załączone pliki:

2. papux

papux Laureat

Docenione treści:
    114
    clickshop nie oferuje takiej opcji. Przerabiałem to rok temu. Nie da się nadać reguły cenowej bądź też ilościowej aby system automatycznie podliczył produkt gratisowy.

3. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    Obecnie nie ma takiej możliwości, aby w sklepie zdefiniować produkty gratis dodawane z automatu przy zakupach w sklepie Click Shop. Wystawiłem zgłoszenie do kierownika produktu z taką sugestią (FEEDBACK-1103). Wrócę tutaj, gdy otrzymam informacje zwrotne.

4. TheL

TheL @Lider VIP Beta-tester

Docenione treści:
    535
    jeśli to miałby być jeden z powiedzmy 5 produktów dodawany np po przekroczeniu danej kwoty to da się to zrobić, ale to już większa zabawa, można by na sztywno wpisać do tpla z koszykiem te produkty, ale wyświetlane dopiero po przekroczeniu ustalonej kwoty zakupu, jednak w żaden sposób nie byłoby to automatyczne, a tylko pokazywałoby np listę produktów ze zdjęciami.

Mariusz lubi to.
  5. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

Docenione treści:
    302
    W ramach zgłoszenia FEEDBACK-1103 otrzymałem informacje, że sugestia została przekazana do osób zajmujących się rozwojem Click Shop. Podsumowując, zgłoszenie zostało przekazane, aczkolwiek z niskim priorytetem, z uwagi na inne ważniejsze w kolejce rzeczy (numer sprawy: HOME-335).

Poleć forum znajomym