Strona informacyjna - pytanie o edycję

Dyskusja w 'Sklep internetowy eSklep' rozpoczęta przez użytkownika kamilyes, 16 Marzec 2017.

1. kamilyes

kamilyes Uczestnik

Docenione treści:
    1
    Witajcie.

Mam pytanie odnośnie stron informacyjnych, chciałbym stworzyć taką stronę z możliwością wyświetlania tam produktów przypisanych do danej kategorii.

Zamysł jest taki by zrobić ładny baner przypisany tylko do tej strony informacyjnej, jakiś tekst i pod tym wyświetlające się produkty.

Zrobiłem coś takiego tylko z kategorią (opis kategorii - tam banner + tekst), ale wtedy nie mogę zmienić tylko w tej stronie modułów które je otaczają, bo są przypisane ogólnikowo.

Mam nadzieję że jestem na tyle zrozumiały że pomożecie. Pozdrawiam.

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Docenione treści:
    331
    https://forum.home.pl/threads/galeria-siatka-zdjec-na-stronie-informacyjnej.1176/#post-7747 to jest jedno, proste rozwiązanie, a tu w zasadzie robiliśmy to co chcesz zrobić i ty, wklejaliśmy siatkę z produktami w stronę informacyjną. Tylko że tu akurt chodziło o wklejenie produktów jednego producenta.

Ogólnie zabawa ale idzie to zrobić, zastanowiłbym się ewentualnie czy nie lepiej stworzyć po prostu jakieś przekierowanie do kategorii czy coś, nie wiem po co to miało by być bo o ile rozumiem wygląd, to nie rozumiem w czym problem?

Zrób jakieś screeny i pokaż co dokładnie z tymi modułami chcesz zrobić, bo może zabieramy się do tego od złej strony.

Układ modułów zmieniasz dla poszczególnych stron (Konfiguracja --> Wygląd --> aktywny styl graficzny -- Moduły i w poziomym pasku masz do wyboru strony.

Poleć forum znajomym