ROZWIĄZANE Strona producenta

Discussion in 'Zmiana wyglądu sklepu i edycja zaawansowana' started by GD-sklep, Oct 19, 2016.

1. GD-sklep

GD-sklep Uczestnik

Witam,
    Potrzebuję przygotować podstronę z ogólnymi informacjami o danym producencie, a poniżej wyświetlić jego produkty w moin sklepie. Obecnie tylko listuję produkty danego producenta:
    http://www.goldderma.pl/pl/producer/Sesderma/7
    Proszę o pomoc, gdyż nie udało mi sie znaleźć rozwiązania na forum.

2. Grzesiek

Grzesiek Centrum Pomocy

Hmmmm, https://pomoc.home.pl/baza-wiedzy/wprowadzenie-do-edycji-zaawansowanej-skorki-sklepu-click-shop/

Skopiowałem całego diva boxhead (jak na screenie) za pomocą funkcji Zbadaj (chrome), a następnie wkleiłem ją w stronę informacyjną , akurat wybrałem Koszty dostawy, drobiazg (Edytuj -> Wyłącz edytor --> Wklej kod)

Efekt, na stronie Koszty dostawy, mam teraz wyświetloną listę produktów z wybranej kategorii, trzeba by analogicznie zbadać cały box (pole wyświetlania produktów producenta) i kod przekleić na nową podstronę (strona informacyjna), bo sam link do strony informacyjnej podajesz dopiero w ustawieniach producenta.

Producent -- >Adres strony producenta --> adres nowej strony informacyjnej -- >na stronie informacyjnej opis + div z produktami
    fffa.png

3. GD-sklep

GD-sklep Uczestnik

4. Mariusz

Mariusz pomoc.home.pl Moderator forum

5. GD-sklep

GD-sklep Uczestnik

Napiszę na co wpadłem, bo taki pomysł mnie urządza i może się jeszcze komuś przyda. Najprościej w świecie założyłem katalog PRODUCENCI a pod nim poszczegolni producenci. Tak dostaję możliwość dodania opisu, produkty są aktualne i pouklądane zgodnie z priorytetami, a do tego mogę skrócić link do podstrony poprzez Pozycjonowanie.

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Mariusz likes this.

Share This Page