Cześć, może ktoś tu będzie umiał mi pomóc. Jak ustawić szerokość, a właściwie co wpisać we własnym stylu CSS, aby slider i stopka w wersji na smartfonie były na całą szerokość ekranu, bez białych miejsc po bokach. Chodzi o zlikwidowanie tego co zaznaczyłam zielonymi strzałkami na załączonym obrazku.
stopka: Code: .top, .footer { margin: 0 0em; } jak nie zadziała to we własnych integracjach daj przed </body> Code: <style> .top, .footer { margin: 0 0em; } </style> nad sliderem muszę pomyśleć
to się namyśliłem długo slider: Code: .rwd.wrap .main { margin: 0 0; } jak nie zadziała to we własnych integracjach daj przed </body> Code: <style> .rwd.wrap .main { margin: 0 0; }</style> ale w tym przypadku jest pewien problem który moim zdaniem w Twoim przypadku nie powinien przeszkadzać ponieważ slider idzie w lewą stronę. Mianowicie po zlikwidowaniu marginesu widać fragment kolejnej grafiki.
@vooxie ustawiam temat jako rozwiązany z uwagi na zaproponowane przez użytkownika @TheL rozwiązanie. Jeśli coś będzie "nie tak", daj znać proszę w kolejnej wiadomości w tym temacie.