Witam, Mam pytanie, czy jet możliwość podmiany wszystkich zdjęć produktów na raz? Próbowałem eksportować plik csv, w którym jest adres zdjęć każdego produktu i podmieniać te adresy ale zamiast podmieniać zdjęcia to dodaje kolejne. Pozdrawiam
CSV nie podmienia i nie kasuje. Z informacji jakie uzyskałem możemy jedynie (z naszą ingerencją) wykonać usunięcie globalnie zdjęć ze sklepu (Profesjonalne Usługi IT - 50 zł). Czyli wgrywasz sam przez CSV. Jeśli miałbyś dodatkowe pytania lub chęć zgłoszenia takiej dyspozycji, pisz proszę na forumlarz kontaktowy, w temacie Click Shop - dot. konfiguracji. Możesz dodać że informacja dla p. Przemka. Przemek jest opiekunem produktu i on zajmuje się takimi zagadnieniami.
@jubiler ustawiam temat jako rozwiązany z uwagi na to, że otrzymałeś informacje na temat potencjalnego rozwiązania. Podsumowując, po wykupie Profesjonalnej usługi IT (https://home.pl/uslugiit#sklepy), nasz specjalista może usunąć wszystkie zdjęcia ze wszystkich (lub wybranych produktów) po czym następnie będziesz mógł dodać nowe zdjęcia za pomocą CSV (tak jak to opisałeś w pierwszym poście).